2023-08-28
Termékek kategorizálása

Termékek kategorizálása? Megmutatjuk a legfontosabb alapelveket, hogy hogyan kategorizáld helyesen a termékeidet egy webáruházban!

Amikor elkezded építeni vagy átalakítani egy webáruházat, az egyik legfontosabb dolog, amit fontolóra kell venned, az a termékek kategorizálása. A megfelelő kategorizálás nem csupán a vásárlói […]
2023-03-30
Rakéta a marketinged

Hogyan tervezz hatékony kampányt, hogy legyen rakéta a marketinged?

Hogyan tervezz hatékony kampányt, hogy legyen rakéta a marketinged? Jogos a kérdés, és erre sajnos nincs tuti recept, az alábbi eszközök és módszerek sokat segíthetnek abban, hogy hatékonyabb legyen a marketinged. Abban minden marketinges egyet ért, hogy ha nem csinálsz semmit akkor annál ha csinálsz valamit az sokkal jobb lesz.
2017-02-05
Közösségi média jelenlét

Fordítsuk magunk felé a közösségi médiát

Hogyan lehetséges, hogy míg egyes emberek vagy cégek posztjaira tömkelegével érkeznek kommentek és megosztások, addig mások úgy „kapargatják” össze a like-okat? Azért, mert sokan azt hiszik, hogy csupán maga a posztolás is elég ahhoz, hogy nagy számú rajongótábort tudhassanak maguk mögött. A siker egyik titka, hogy valódi kapcsolatba kerüljünk követőinkel, azaz személyes információkkal operáljunk és azonnali válasz kommentekkel reagáljunk. Esetleg működtessünk csoportokat vagy fórumokat.
2016-01-07
Webstartconsulting.hu - webáruház és weboldal készítés örökélet garanciával!

Hogyan legyen nagy forgalmú blogunk?

A keresések, megosztások, lájkolások világában elengedhetetlen a tartalommarketing, aminek egyik legfőbb oszlopa a blog. Márpedig a blog csak akkor ér valamit, ha látogatói is vannak. Mit tegyünk a forgalom növelése érdekében? Íme néhány tipp.

Add meg a számod, visszahívunk:

Szakértőnk rád vár.

Hívj most, előzd meg versenytársaid.