2023-09-01
WordPress gyorsítás

WordPress gyorsítás: 4 tipp, hogy hogyan optimalizáld hatékonyan a weboldaladat!

WordPress gyorsítás, vagyis A Wordpress weboldal vagy webáruház optimalizálása egy fontos feladat, amely javítja a weboldal teljesítményét, sebességét, biztonságát és felhasználói élményét. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan és milyen szempontok alapján érdemes wordpress weboldalt gyorsítani!
2023-08-28
Termékek kategorizálása

Termékek kategorizálása? Megmutatjuk a legfontosabb alapelveket, hogy hogyan kategorizáld helyesen a termékeidet egy webáruházban!

Amikor elkezded építeni vagy átalakítani egy webáruházat, az egyik legfontosabb dolog, amit fontolóra kell venned, az a termékek kategorizálása. A megfelelő kategorizálás nem csupán a vásárlói […]
2023-08-03
Webáruház Indítás

Mennyibe kerül egy webáruház indítása? Így tervezd meg okosan!

Mennyibe kerül egy webáruház indítása? Így tervezd meg okosan! Ha saját webáruházat szeretnél indítani, érdekel téged, hogy milyen költségekkel kell számolnod. A webshop indítása nem csupán egy technikai feladat, hanem egy üzleti döntés, amit alaposan meg kell tervezni és kalkulálni.
2023-03-30
Rakéta a marketinged

Hogyan tervezz hatékony kampányt, hogy legyen rakéta a marketinged?

Hogyan tervezz hatékony kampányt, hogy legyen rakéta a marketinged? Jogos a kérdés, és erre sajnos nincs tuti recept, az alábbi eszközök és módszerek sokat segíthetnek abban, hogy hatékonyabb legyen a marketinged. Abban minden marketinges egyet ért, hogy ha nem csinálsz semmit akkor annál ha csinálsz valamit az sokkal jobb lesz.
2021-06-10
mobilra optimalizálás

5 tipp a weboldal mobilra optimalizálásához

A mobilon történő vásárlás a web shopok jövője, hiszen az emberek egyre inkább nem csak információ szerzésre használják a mobiltelefonjukat, hanem most egyre inkább növekszik a mobilon leadott webáruház vásárlások száma is. Viszont ami a vásárlóknak egyre kényelmesebb lenne...

Add meg a számod, visszahívunk:

Szakértőnk rád vár.

Hívj most, előzd meg versenytársaid.