2024-02-22
Google Consent Mode v2

Adatvédelem Szupererővel: Google Consent Mode v2 magyarul és érthetően!

Adatvédelem Szupererővel: Google Consent Mode v2 a WordPress és PrestaShop Webáruházakban! Megmutatjuk hogyan csináld! A hirdetők számára egyre nehezebb adatokat gyűjteni, mivel most kifejezett engedélyre van szükségük a cookie-k elhelyezéséhez. A Google új adatvédelmi beállítást vezetett be, amelyet Google Consent Mode v2-nek neveznek...
2023-09-01
WordPress gyorsítás

WordPress gyorsítás: 4 tipp, hogy hogyan optimalizáld hatékonyan a weboldaladat!

WordPress gyorsítás, vagyis A Wordpress weboldal vagy webáruház optimalizálása egy fontos feladat, amely javítja a weboldal teljesítményét, sebességét, biztonságát és felhasználói élményét. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan és milyen szempontok alapján érdemes wordpress weboldalt gyorsítani!
2023-08-28
Termékek kategorizálása

Termékek kategorizálása? Megmutatjuk a legfontosabb alapelveket, hogy hogyan kategorizáld helyesen a termékeidet egy webáruházban!

Amikor elkezded építeni vagy átalakítani egy webáruházat, az egyik legfontosabb dolog, amit fontolóra kell venned, az a termékek kategorizálása. A megfelelő kategorizálás nem csupán a vásárlói […]
2023-08-03
Webáruház Indítás

Mennyibe kerül egy webáruház indítása? Így tervezd meg okosan!

Mennyibe kerül egy webáruház indítása? Így tervezd meg okosan! Ha saját webáruházat szeretnél indítani, érdekel téged, hogy milyen költségekkel kell számolnod. A webshop indítása nem csupán egy technikai feladat, hanem egy üzleti döntés, amit alaposan meg kell tervezni és kalkulálni.

Add meg a számod, visszahívunk:

Szakértőnk rád vár.

Hívj most, előzd meg versenytársaid.