Miért fontos egy egyedi web design?

A professzionálisan megtervezett weboldal elsődleges célja nem az, hogy szép legyen. A jó web design elsődleges célja az, hogy az oldal tartalmát és üzleti célját támogatva a felhasználók szemét ne vonja el az oldal tartalmáról. Biztosan megkérdezed magadban “dehát a jó weboldal az szép, vagy nem?” Megnyugattlak a jó weboldal nem “csak” szép, a jó weboldal design nem vonja el a figyelmet a lényegről.

A megfeleő weboldal tervezés során elsődlegesen a felhasználói élményre, és csak aztán a feltűnőségre kell koncentrálni. Grafikusaink több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek, így nem a tied lesz az első weboldal amit összeraknak 🙂

Graphic-Design

Miért fontos az egyedi arculat?

Legyen szó vállalkozásról, üzlethelyiségről, étteremről vagy egy webáruházról az arculattervezés elkészítésénél az egységes, professzionális megjelenés minden esetben a legfontosabb tényező, hisz ez az első mellyel ügyfelei találkoznak, így elsődlegesen ez alapján dönthetnek, kívánnak-e Veled illetve cégeddel bármilyen kapcsolatba is kerülni.

Az arculattervezés eredményeként olyan megjelenést készítünk cégednek, mely a vásárlók megtartásának és új vásárlók szerzésének leghatékonyabb eszköze lesz!

Legyen szó egyszerű logó vagy komplex egységes arculattervezés elkészítéséről – kérésedre Mi összeállítjuk vállalkozásod komplett megjelenését. A professzionális arculattervezés befejeztével az arculat bizalmat ébreszt, megragadja a figyelmet, ezáltal hatékonyabb értékesítést eredményez.

A tervezési folyamat alatt grafikusaink több éves tapasztalatukkal és integrált üzleti látásmódunkkal lehetővé teszik, hogy pontosan azt kapd, amire üzletednek szüksége van, kompromisszumok nélkül. Szerintünk az érdemi tervezés több, mint csupán a szép grafika megalkotása, hiszen funkcionálisan is feladata van a látványnak. A tervezőink felmérik specifikus igényeidet, és e szemlélet szerint készül el a végeredmény. Minden igényre és költségkeretre találunk megoldást. Mi segítünk, hogy másnap is emlékezzenek cégedre!

Az arculattervezés ma már nem csak offline

Weboldal készítés vagy webáruház készítés előtt is érdemes arculatot csináltatni – mert még ha előre gyártott sablonnal is dolgoznak később, a céged logója, betűtípusa, és grafikai elemei meg kell(ene) jelenjenek a weboldal, webáruház felületén.

Az arculattervezés biztosítja Neked és cégednek:

  • az egységes, profi megjelenést
  • logó; névjegy; üzleti dokumentumok egységes megjelenését
  • több arculati koncepciót;
  • web design elkészítését – igény esetén

és minden egyéb amire szükséged lehet “nyomdakész” formában, hogy igazán könnyedén használhasd céged új arculatát!

Célunk az, hogy olyan kreatív és innovatív grafikákat készítsünk Neked, amelyet elégedetten vehetsz át és érdemben hozzájárulnak vállalkozásod sikeréhez!

Az arculattervezésen túl vállaljuk logók, névjegykártyák, kiadványok, illusztrációk, szórólapok, brosúrák, plakátok, üdvözlőlapok, prezentációk elkészítését; és ha kiállításra, bemutatóra vagy egyéb rendezvényre készülsz, a molinók, roll-upok, egyéb kreatív látványelemek megtervezését is ránk bízhatod.

Ha tetszett oszd meg másokkal is...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email