Webáruház készítés

Ha profi webáruházra van szükséged, jó helyen jársz!

Az első benyomás a legfontosabb – legyen profi a webáruházad!

A vásárlóid imádni fogják, a Google szintén. Különösebb informatikai képzés nélkül POFONEGYSZERŰEN kezelheted a webáruházad. Gyors, letisztult és könnyen használható webáruházakat fejlesztünk! Webáruház fejlesztés ÖRÖKÉLET GARANCIÁVAL!

Ne habozz, vágj bele!

Ma már nem kérdés, hogy egy webáruház indítása alapvető fontosságú bárkinek, aki termékeket, vagy éppen szolgáltatásokat szeretne eladni. 2016-ban Európában 510 milliárd euró bevételt termeltek a webshopok, 12%-kal többet, mint előző évben. Ráadásul a magyar e-kereskedelem ennél gyorsabban, 15-20%-kal nőtt. Mit is mondhatnánk erre? Egy webáruház létrehozása egyszerűen kötelező.

Miért hasznos egy webáruház indítása?

Egy webshop időt és pénzt takarít meg a vásárlóidnak is, neked is, miközben több bevételt is hozhat, mint egy hagyományos bolt. Arról nem is beszélve, hogy a segítségével előnyre tehetsz szert a konkurenseiddel szemben.

Íme néhány érv egy webáruház készítés mellett:

Webáruház funkciók és tulajdonságok, melyek növelni fogják a bevételeidet!

Csodaszép & gyönyörű

Csodaszép, responzive megjelenésével élménnyé teszi az online vásárlást minden felhasználódnak. Egyformán jól használható mobilon, tableten és asztali számítógépen is.

Profi termék bemutatás

A termék adatlapok kialakítása termék orientált, így a termékek bemutatása a lehető legszebb módon történik. Fókuszban a könnyű információ szerzés, és a könnyű vásárlás.

Maximalizált bevételek

A konverziós arány (vásárlások aránya) és a kosárérték az elsődleges szempont. Csak erre optimalizálunk, ha megfogadod tanácsainkat akkor maximális lesz a bevételed!

Integárciók

Azonnal értékesítheted termékeidet a Google Shopping, vagy az Árukereső oldalakon. Integrációs megoldásaink lehetővé teszik a rendszerek könnyű összekötését.

Egyszerűen kezelhető

Kezelhető, egyszerűen. Egyszerűen kezelhető. Egy és ugyan azt jelenti nálunk. A webáruházadat akár mobiltelefonról is kezelheted, még az adminisztrációs rendszere is responzive.

Integrálható számlázás

És sok más külső rendszer. Hírlevél küldés, Vállalat irányítási rendszer integráció webáruházhoz. Simán megoldható. Szinte bármivel integrálható rendszert adunk.

Biztonságos megoldás

Webáruházad szigorú biztonsági megoldásokkal vásárlóidnak biztonságossá teszi a vásárlást.  SSL tanúsítványt, korszerű szervertűzfalakat és biztonságos fizetési megoldásokat alkalmazunk.

Google első 10?

Nem lehetetlen, megvalósulhat. A rendszeren nem múlik. S bár ez egy soktényezős verseny, egy tényezőben biztos lehetsz. A webáruházad maximálisan támogatni fog téged, hogy a terméked a google első 10 helyére kerülhessen!

Webáruház készítés egyszerűen

A webshop készítés összetett feladat: több területen, számos szempontnak kell egyszerre megfelelni, a technikától kezdve a marketingen át a számlázásig. De mi éppen azért vagyunk, hogy mindezt egyszerűvé tegyük neked. Új webáruházak tervezése, fejlesztése és indítása terén 16 éves tapasztalattal rendelkezünk. Minden tudásunkkal azon leszünk, hogy sikeres webshopod legyen!

Technológiai háttér

Ha velünk dolgoztatsz, nem kell értened a háttérben dolgozó technológiához – ezt nyugodtan ránk bízhatod.

A webáruházaink technikai hátteréről néhány gondolat, haladó felhasználóknak. Az általunk készített webáruház egy MYSQL és PHP alapú ill. számos egyéb nyílt forráskódú technológiát használó rendszer. Motorja a GNU/GPL nyílt forráskódú többszörösen díjnyertes Prestashop rendszer, kiegészítve HTML, XHTML, DHTML, CSS, AJAX, Flash, Javascript és jQuery programozási technológiákkal.

A Prestashop a világ egyik vezető webáruház-motorja. Több tízezer nagy terhelhetőségű, komplex webshopot szolgál ki a világ minden táján, és folyamatosan fejlődik. A Prestashop olyan intelligens e-kereskedelmi funkciókkal rendelkezik, melyeket a nulláról felépítve több tízmillió forintos beruházással lehetne csak kifejleszteni, és amelyhez fogható tudással szinte egyetlen, a hazai piacon fejlesztett webáruház- keretrendszer sem rendelkezik. Mi ezen a technológián fejlesztünk e-kereskedelmi portálokat. A kiegészítő modulok révén szinte bármire képes lehet ez a fajta rendszer.

Miért fontos a reszponzív webáruház készítés?

Ma már alapvető elvárás, hogy minden weboldal, így egy webáruház is jól olvasható és működőképes legyen tableten, mobilon is. Az ilyen honlapokat hívják szaknyelven reszponzív weboldalnak. Mi már kizárólag reszponzív webáruházakat készítünk, mert tudjuk, hogy a mobil eszközökről érkező internetes forgalom rendkívül dinamikusan növekszik. Aki erre nem ügyel, az jelentős bevételtől eshet el. A mobil internetezésről néhány statisztikát találhatsz itt.

A webáruház készítés lépései

Számos sikeres webshoppal a hátunk mögött bevált és pontos tennivalólistával rendelkezünk. Ennek segítségével végig tudunk vezetni téged a teljes folyamaton. Így biztos lehetsz benne, hogy mindenre gondoltunk, és egyetlen fontos lépés vagy szempont sem maradt ki.

A konkrét célok meghatározása után kiválasztjuk a megfelelő megoldásokat a weboldal készítéshez. Csak olyan eszközt alkalmazunk, ami optimális költségek mellett valósítja meg a megtervezett stratégiát. 10-12 éves szakmai tapasztalatunkra építve eleve olyan technológiákat ajánlunk, melyek pontosan a kívánt célt segítenek elérni, és nem okoznak számodra felesleges költségeket.

A weboldal készítését olyan fejlesztők végzik el, akik mindig keresik a kornak leginkább megfelelő technológiai megoldásokat, és korábban olyan komplex weboldalakon dolgoztak, melyek jelenleg is piacvezetők.

Mennyibe kerül a webáruház készítés?

Mivel minden webáruház egyedi, a webáruház készítés árai is különbözőek. A költség nagyban függ a kínált termékek, szolgáltatások típusától, mennyiségétől, és a webshop működése során elvárt funkcióktól. Azt azonban leszögezhetjük, hogy a webáruház készítése a fent említett technológiai háttér alkalmazásával korántsem kerül olyan sokba, mint egy teljesen egyedi webáruház készítése.

ÖRÖKÉLET GARANCIA WEBOLDAL KÉSZÍTÉSRE

Vágj bele kockázat nélkül! 
Webáruház készítés ÖRÖKÉLET garanciával!

Biztosak vagyunk magunkban: pontosan tudjuk, mire vagyunk képesek, és hogyan tudjuk megoldani a problémáidat. Ezért az általunk készített weboldalakra ÖRÖKÉLET GARANCIÁT adunk. Minden garanciális hibát kijavítunk, hogy az elkészült honlapoddal semmilyen gondod ne legyen! Az ÖRÖKÉLET GARANCIÁNK garancia biztosítja számodra a megbízhatóságot, a stabilitást és az együtt növekedés hihetetlen élményét!

ÍGY DOLGOZUNK

MIÉRT SZERETNEK MINKET ÜGYFELEINK?

Az aktuális versenytársaid weboldalait megnézzük, elemezzük őket, majd meghatározzuk miben lehetsz jobb. Eztán készítünk neked egy klasszisokkal menőbb weboldalt!

Csapatmunka

Nem önnáló feladatokban, hanem komplex marketing megoldásokban gondolkodunk. Ennek sikerét profi on-line szakértőink és szakembereink összehangolt munkája biztosítja.

Weboldal készítés örökélet garanciával!

Valódi sikertörténetek

 • A legügyesebb, és legprofibb csapat, akikkel eddig az online térben dolgozhattunk. Dinamikusak, segítőkészek, és mindig ott vannak, ha szükség van a munkájukra. Maradjon ez mindig így, mert ez az egyik legfontosabb része a tetteiteknek, melyekkel a sikert elértétek!
  Segesváry Attila & Evelin
  Origami-Bikini Kft.
 • Már több mint egy éve dolgozunk együtt a WebStartConsulting.hu csapatával és csak pozitív benyomásaink vannak. Elképesztő proaktivitás és ügyfélközpontúság jellemzi őket. Mindig van megoldásuk a problémára és én gyakran érzem úgy, hogy olyan elhivatottsággal dolgoznak, mintha részesedésük lenne a cégünkben.
 • A WebstartConsultingot konkrét igénnyel kerestük meg, a feladatot viszonylag rövid határidőn belül kellett teljesíteniük. Rendkívül rugalmasan és gyorsan reagáltak kéréseinkre, profi támogatást nyújtottak, így webáruházunkat a megadott határidőre el tudtuk indítani. Tapasztalatuk, ötleteik, javaslataik nagyban hozzájárultak webshopunk sikeréhez.

  Wagner Lívia
  Jungheinrich Hungária Kft.
 • Teljes mértékben elégedett vagyok a munkátokkal. Olyan problémákat is megoldottatok, amiről nem is gondoltam volna, hogy sikerül. Bármilyen kérésem lehet, mindent meg tudtok valósítani. Köszönöm!
  Kovács Zsuzsi
  Üzletvezető - Palotagumi Trade Kft

Bízd szakemberre céged szívét – a webáruházad!
Kérj tőlünk ajánlatot, vagy konzultációs időpontot!

Készen állsz erre?

Készen állsz erre?

Szakértőnk rád vár.

Hívj most, előzd meg versenytársaid.