Ha profi webáruházra van szükséged, jó helyen jársz

Ne habozz, vágj bele!

Ma már nem kérdés, hogy egy webáruház indítása alapvető fontosságú bárkinek, aki termékeket, vagy éppen szolgáltatásokat szeretne eladni. 2016-ban Európában 510 milliárd euró bevételt termeltek a webshopok, 12%-kal többet, mint előző évben. Ráadásul a magyar e-kereskedelem ennél gyorsabban, 15-20%-kal nőtt. Mit is mondhatnánk erre? Egy webáruház létrehozása egyszerűen kötelező.

Webáruház készítés

Miért hasznos egy webáruház indítása?

Egy webshop időt és pénzt takarít meg a vásárlóidnak is, neked is, miközben több bevételt is hozhat, mint egy hagyományos bolt. Arról nem is beszélve, hogy a segítségével előnyre tehetsz szert a konkurenseiddel szemben.

Íme néhány érv egy webáruház készítés mellett:

  • Kényelmes, praktikus vásárlási lehetőséget jelent a vevőid számára
  • Jóval olcsóbb üzemeltetni, mint egy hagyományos boltot bérleti díjjal, rezsivel
  • Kevesebb a munkaerő költsége
  • A megfelelő szállítási logisztika mellett csökkenthetők a raktározási költségek
  • A Föld bármelyik pontjáról rendelhetnek tőled
  • Adatbázist építhetsz a vásárlóidból, így később is elérheted és újabb vásárlásra ösztönözheted őket
  • Testre szabott ajánlatokat, akciókat tudsz kínálni
  • Könnyen, gyorsan módosíthatod a kínálatodat, az áraidat
  • Bármikor kimutatásokat kérhetsz a rendelésekről, raktárkészletedről
  • A működés során keletkező adatokból tanulva optimalizálhatod a tevékenységedet

Jó, de milyen legyen a webshop?

Mi a különbség két, egyformának tűnő webáruház között? Lehet, hogy első látásra semmi, és mégis az egyik akár tízszer vagy százszor annyi bevételt is termelhet, mint a másik. Mégpedig azért, mert a webáruház nem csak egy szép kirakat: a hatékony működésnek számos technikája és trükkje van. Ha tudni szeretnéd ezeket, fordulj hozzánk bizalommal! Ha a meglévő webáruházad forgalmával nem vagy elégedett, segítünk átnézzük, felmérjük a problémákat. Erről a szolgáltatásunkról bővebben olvashatsz a következő oldalon.

Webáruház készítés egyszerűen

A webshop készítés összetett feladat: több területen, számos szempontnak kell egyszerre megfelelni, a technikától kezdve a marketingen át a számlázásig. De mi éppen azért vagyunk, hogy mindezt egyszerűvé tegyük neked. Új webáruházak tervezése, fejlesztése és indítása terén 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. Minden tudásunkkal azon leszünk, hogy sikeres webshopod legyen!

Technológiai háttér

Ha velünk dolgoztatsz, nem kell értened a háttérben dolgozó technológiához – ezt nyugodtan ránk bízhatod.

A webáruházaink technikai hátteréről néhány gondolat, haladó felhasználóknak. Az általunk készített webáruház egy MYSQL és PHP alapú ill. számos egyéb nyílt forráskódú technológiát használó rendszer. Motorja a GNU/GPL nyílt forráskódú többszörösen díjnyertes Prestashop rendszer, kiegészítve HTML, XHTML, DHTML, CSS, AJAX, Flash, Javascript és jQuery programozási technológiákkal.

A Prestashop a világ egyik vezető webáruház-motorja. Több tízezer nagy terhelhetőségű, komplex webshopot szolgál ki a világ minden táján, és folyamatosan fejlődik. A Prestashop olyan intelligens e-kereskedelmi funkciókkal rendelkezik, melyeket a nulláról felépítve több tízmillió forintos beruházással lehetne csak kifejleszteni, és amelyhez fogható tudással szinte egyetlen, a hazai piacon fejlesztett webáruház- keretrendszer sem rendelkezik. Mi ezen a technológián fejlesztünk e-kereskedelmi portálokat. A kiegészítő modulok révén szinte bármire képes lehet ez a fajta rendszer.

Miért fontos a reszponzív webáruház készítés?

Ma már alapvető elvárás, hogy minden weboldal, így egy webáruház is jól olvasható és működőképes legyen tableten, mobilon is. Az ilyen honlapokat hívják szaknyelven reszponzív weboldalnak. Mi már kizárólag reszponzív webáruházakat készítünk, mert tudjuk, hogy a mobil eszközökről érkező internetes forgalom rendkívül dinamikusan növekszik. Aki erre nem ügyel, az jelentős bevételtől eshet el. A mobil internetezésről néhány statisztikát találhatsz itt.

A webáruház készítés lépései

Számos sikeres webshoppal a hátunk mögött bevált és pontos tennivalólistával rendelkezünk. Ennek segítségével végig tudunk vezetni téged a teljes folyamaton. Így biztos lehetsz benne, hogy mindenre gondoltunk, és egyetlen fontos lépés vagy szempont sem maradt ki.

Mennyibe kerül a webáruház készítés?

Mivel minden webáruház egyedi, a webáruház készítés árai is különbözőek. A költség nagyban függ a kínált termékek, szolgáltatások típusától, mennyiségétől, és a webshop működése során elvárt funkcióktól. Azt azonban leszögezhetjük, hogy a webáruház készítése a fent említett technológiai háttér alkalmazásával korántsem kerül olyan sokba, mint egy teljesen egyedi webáruház készítése.

Vágj bele kockázat nélkül!

A webáruház készítés első lépése, hogy felmérjük az egyedi igényeidet. Kérj ingyenes tanácsadást! Vedd fel velünk a kapcsolatot!

weboldal készítés 2 év garanciával!

Kérj konzultációt!

Ha tetszett oszd meg másokkal is...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email