Csapatunk

Csapatunk igazán profi szakemeberkből áll, akikkel az évek alatt számtalan sikeres projekten vagyunk túl.

Norbert

CEO, Projektmenedzser

2008-ban elfogadtam egy informatikai cég projekt és site menedzser pozícióját. A következő nyolc évben kincset érő tudást szívtam magamba a projektek tervezése, kivitelezésük koordinálása, különféle projekt módszertanok alkalmazása, valamint olyan oldalak, mint a klassz.hu, randivonal.hu, brands.hu oldalak tervezésével, és fejlesztésének a megszervezésével…

Csapatunk szervezését is a szakmai szempontok vezérelték.

blank

Peti

PHP fejlesztő, integrációs szakértő

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis mauris elit, dapibus vel mi et, auctor dapibus dolor. Etiam nunc urna, porttitor nec enim eu, tempor sagittis odio. Quisque lacinia urna vitae augue imperdiet, et aliquet lacus volutpat. Aenean in eros at dolor cursus vulputate ut eget augue. Nulla at ornare lectus. Donec vel quam lobortis, porttitor mauris a, egestas libero. Donec et mauris pharetra, tincidunt metus id, sollicitudin nisi. Nulla ullamcorper dolor at.

blank

Bandy

PHP fejlesztő, webáruház szakértő

2003 óta foglalkozom webfejlesztéssel és webáruházakkal. Kiemelkedő területem a Prestashop webáruházak fejlesztése, de nagyon szívesen készítek egyedi webáruházat, vagy más nyílforráskódú rendszeren alapuló webáruházat is.

Több évig foglalkoztam ügyviteli (ERP) és kapcsolatkezelő (CRM) rendszerekkel is, valamint webáruházak integrálásával.

Tárgyalóképes angol nyelvtudással rendelkezem.

blank

Levi

PHP fejlesztő, backend szakértő

Péter Levente vagyok, 2009-ben kezdtem aktívan programozással foglalkozni, ez három éven keresztül folyamatos volt. Most már egy éve újrakezdőként vagyok jelen. A köztes időszakban is foglalkoztam különböző weboldalak készítésével, de fő feladatom egy hazai gyártó és importőr cég belső irányítási rendszerének tervezése, felügyelete, ügyfélkapcsolattartás volt.

Elsősorban a backend világa érdekel, de van tapasztalatom frontend téren is. Egyedi- és keretrendszerekben is szívesen dolgozom.

blank

Virág

Szövegtündér, szövegíró, kreatív szövegíró

Jász Virág vagyok, szövegíró, tartalomalkotó, Szövegtündér.

Leginkább történeteket mesélni szeretek, emberekkel összeforró, embereket összekötő sztorikat. Hiszem, hogy azok a márkák és egyéni vállalkozók sikeresek, akik el merik mondani a saját történeteiket, akik elég bátrak kiállni. Akik nemcsak azt szeretnék üzenni, “tök jó dolgot árulok, vedd meg”, hanem azt is, hogy miért lesz jobb ettől a vásárlóik élete…

És készek rá, hogy ezt a segítségemmel megosszák!
Ebben segítek vállalkozóknak, márkáknak, webshopoknak: szövegíróként 2013, szabadúszóként 2017 óta.

blank

Felícia

Maximalista Grafikus

Keresztes Felícia vagyok, szabadúszó grafikus. Maximalista vagyok. Fontos számomra az elégedettséged elnyerése, ezért biztos lehetsz benne, hogy minőségi munkát adok ki a kezemből. Közös érdekünknek tekintem, hogy olyan végeredmény szülessen, amire mindketten büszkék lehetünk. 10 éve foglalkozom grafikai tervezéssel. Kiskoromtól fogva tudtam, hogy kreatív, alkotó szakmában szeretnék elhelyezkedni.

A mai napig szívvel-lélekkel csinálom. Számomra a szakma egyfajta életforma, hivatás: lételemem nap mint nap új dolgokat alkotni. Ahol lehetőségem nyílik rá, szeretem szebbé tenni a világot.

ÍGY DOLGOZUNK MI

Mire számíts ha velünk dolgozol?

Az aktuális versenytársaid weboldalait megnézzük, elemezzük őket, majd meghatározzuk miben lehetsz jobb. Eztán készítünk neked egy klasszisokkal menőbb weboldalt!

Inspiráció & produktivitás

Imádjuk a kihívásokat ezért elsődleges célunk, hogy a szakmád, szakterületeden a te weboldalad, webáruházad legyen a legjobb. A legrövidebb időn belül elérd a céljaid.

Csapatmunka

Nem önnáló feladatokban, hanem komplex marketing megoldásokban gondolkodunk. Ennek sikerét profi on-line szakértőink és szakembereink összehangolt munkája biztosítja.

Weboldal készítés örökélet garanciával!

Kiemelt Ügyfeleink

 • blank
 • blank
 • blank
 • blank
 • blank
 • blank
 • blank
 • blank
 • blank
 • blank
 • blank
 • blank
 • blank
 • blank
 • blank
 • blank
 • blank
 • blank

Valós sikertörténetek

 • blank
  Teljes mértékben elégedett vagyok a munkátokkal. Olyan problémákat is megoldottatok, amiről nem is gondoltam volna, hogy sikerül. Bármilyen kérésem lehet, mindent meg tudtok valósítani. Köszönöm!
  Kovács Zsuzsi
  Üzletvezető - Palotagumi Trade Kft
 • blank
  A legügyesebb, és legprofibb csapat, akikkel eddig az online térben dolgozhattunk. Dinamikusak, segítőkészek, és mindig ott vannak, ha szükség van a munkájukra. Maradjon ez mindig így, mert ez az egyik legfontosabb része a tetteiteknek, melyekkel a sikert elértétek!
  Segesváry Attila & Evelin
  Origami-Bikini Kft.
 • blank
  Már több mint egy éve dolgozunk együtt a WebStartConsulting.hu csapatával és csak pozitív benyomásaink vannak. Elképesztő proaktivitás és ügyfélközpontúság jellemzi őket. Mindig van megoldásuk a problémára és én gyakran érzem úgy, hogy olyan elhivatottsággal dolgoznak, mintha részesedésük lenne a cégünkben.
 • blank

  A WebstartConsultingot konkrét igénnyel kerestük meg, a feladatot viszonylag rövid határidőn belül kellett teljesíteniük. Rendkívül rugalmasan és gyorsan reagáltak kéréseinkre, profi támogatást nyújtottak, így webáruházunkat a megadott határidőre el tudtuk indítani. Tapasztalatuk, ötleteik, javaslataik nagyban hozzájárultak webshopunk sikeréhez.

  Wagner Lívia
  Jungheinrich Hungária Kft.

Készen állsz erre?

Szakértőnk rád vár.

Hívj most, előzd meg versenytársaid.

Készen állsz erre?

Szakértőnk rád vár.

Hívj most, előzd meg versenytársaid.