A WebStart Consulting

azért jött létre, hogy kis és közepes vállalkozásoknak segítsen megtervezni, és kivitelezni online tevékenységüket.

Hitvallásunk, hogy csak és kizárólag szakmai alapon lehet felelős döntéseket hozni, azonban egyetlen cégtől s annak vezetőitől sem várható el, hogy maradéktalanul értsenek az on-line projektekhez és így azok minden buktatójához. A magyar vállalkozások online tudatossága egyre inkább előtérbe kerül, melyhez legfontosabbként kiemelve a projekt alapú gondolkodásmód elengedhetetlen. Weboldal fejlesztés és tanácsadás keretében segítünk neked megtalálni az optimális megoldásokat.

A projekt alapú gondolkodásmód alapfeltétele, hogy legyen egy olyan szakember cégedben aki szakmailag felkészült és tájékozott ezen a piacon, így olyan tanácsokkal szolgálhat az számodra, melyek révén elkerülhetők a felesleges költségek, és kiadások. Ezzel javítva vállalkozásod versenyképességét, és bevételeit.

Ha céged sikeres, az a mi sikerünk is!

Csapatunk tagjai

Gyetvai Norbert

Gyetvai Norbert

CEO, Projektmenedzser

Már 2003-ban körvonalazódott bennem, hogy mit szeretnék kezdeni az életemmel. A Kiadványszerkesztő képzés elvégzése után szinte azonnal el tudtam helyezkedni a szakmában. Ekkor már egyértelműen tudtam, hogy az én erősségem a szervezés, az emberek irányítása egy közös cél megvalósítása érdekében. 2008-ban még nagyobb kihívásra vágytam, így elfogadtam egy informatikai cég projekt és site menedzser pozícióját. A következő öt évben kincset érő tudást szívtam magamba a projektek tervezése, kivitelezésük koordinálása, különféle projekt módszertanok alkalmazása, valamint olyan oldalak, mint a klassz.hu, randivonal.hu, brands.hu oldalak tervezésével, és fejlesztésének a megszervezésével... Csapatunk szervezését is a szakmai szempontok vezérelték.

Bandy

Bandy

Bandy, PHP fejlesztő, webáruház szakértő

2003 óta foglalkozom webfejlesztéssel és webáruházakkal. Kiemelkedő területem a Magento webáruházak fejlesztése, de nagyon szívesen készítek egyedi webáruházat, vagy más nyílforráskódú rendszerrel.

Több évig foglalkoztam ügyviteli (ERP) és kapcsolatkezelő (CRM) rendszerekkel is, valamint webáruházak integrálásával.

Tárgyalóképes angol nyelvtudással rendelkezem.

Vidra

Vidra

Webdesign, grafika

Sokoldalú grafikus- / web-designer, flash programozó vagyok, idestova több mint egy évtizedes munkatapasztalattal. Így foglalkoztam hagyományos reklámoktól a web - mobil web - mobil alkalmazásokon, flash animációkon, arculattervezéseken és a stratégiákon át, mindennel, ami a képernyőn kifér.

Képességeimet illetően a legmagabiztosabb nyomdai-, webes-, és szabadkézi rajz munkákban vagyok, bár számos megbízásom között organikus, és építészeti modellezés is szerepel. Animáció terén szerzett tapasztalataim kiterjednek reklámspot, műsorfőcím és átvezető animáció gyártásra, blue boksz hátterek kialakítására. Két kereskedelmi és egy közszolgálati tv grafikusi csapatát színesítettem.

Szabolcs

Szabolcs

Marketing szaki és kreatív szövegíró

A marketing maga az igazság, csak éppen a legizgalmasabban elmesélve.

A marketing az a terület, ahol én otthon vagyok. Mindig is a kreatív dolgok vonzottak, aztán egyszer csak eljött az idő, hogy már nem tarkababra ment a játék, hanem valahogy meg is kellett élni. Mindig is érdekelt, hogy az emberek miért, vagy miért nem vásárolnak. A marketing és a szövegírás találkozásánál találtam meg önmagam, és folyamatosan fejlesztem magam, mert ebben a világban 1 perc késés, és már el is ment a vonat. Félig nem érdemes csinálni semmit. Persze csak ha eredményeket szeretnénk látni.

Them3szi

Them3szi

PHP backend és frontend fejlesztő

2007-ben végeztem mint programozó, és már akkor tudtam, hogy egyedi rendszereket fogok fejleszteni. Nagy elhivatottságot éreztem a webes (PHP, Java) szakterület iránt. Immár 10 éves tapasztalattal nézek szembe folyamatosan a kihívásokkal, és keresek egyre nagyobb feladatokat.

Ha tetszett oszd meg másokkal is...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email