Weboldal és Webáruház támogatás csomagok

Nem hagyunk magadra, szívesen segítünk a weboldalad vagy webáruházad kapcsán felmerülő feladatok elvégzésében.

Webstartconsulting.hu - webáruház és weboldal készítés örökélet garanciával!

Mire jó a támogatás csomag?

Webstartconsulting.hu - webáruház és weboldal készítés örökélet garanciával!

Frissítések telepítésére

A nyílt forráskódú rendszerek, mint a WordPress, Prestashop egyik legnagyobb hátránya és előnye is egyben, hogy gyakran jelennek meg frissítések. Biztonsági hibák javításával, vagy új funkciók bevezetésével.

Webstartconsulting.hu - webáruház és weboldal készítés örökélet garanciával!

Kisebb fejlesztésekre

Sosem mondhatod, hogy a weboldalad vagy webáruházad kész van! Hiszen minden esetben van fejlődési lehetőség benne! Ezzel több bevételt szerezhetsz, kedvezőbb versenyhelyzetbe kerülhetsz.

Webstartconsulting.hu - webáruház és weboldal készítés örökélet garanciával!

Marketingre és SEO-ra

Egy weboldal vagy webáruház legtöbb bevételt akkor termeli, ha odafigyelsz a fontos területekre, mint például a marketinged, vagy a kereső optimalizálás. Sok ilyen szakterület van, szívesen segítünk!

Az általunk készített WordPress weboldalak, WooCommerce webáruházak és a Prestashop webáruházak is mind mind saját – könnyen és jól kezelhető – adminisztrációs rendszerrel rendelkeznek. Megtanulni a használatukat nem nehezebb mint egy okostelefonét. Azonban ennek ellenére azt gondoljuk, hogy neked mint üzletembernek, tulajdonosnak nem az a legfőbb feladatod, hogy eltévedj a mindennapi adminisztrációban! 

Ezért Webáruház vagy Weboldal tulajdonosok számára fejlesztettük ki szolgáltatásunkat, ahol egyszerűen fogalmazva, levesszük az adminisztratív terhet a válladról! 

Mi ügyfeleinket nem hagyjuk magukra, akár rendszeresen akár alkalmilag szívesen segítünk a weboldalad vagy webáruházad kapcsán felmerülő adminisztratív vagy fejlesztési feladatok elvégzésében. 

Így a weboldal, webáruház támogatási szolgáltatásunk keretében biztosítva lehet a weboldalad, webáruházad napra készen tartása. Apróbb fejlesztéseket vagy modul beállításokat is elvégezhetünk a weboldalakon, webáruházadon. WordPress weboldalak, Prestashop és WooCommerce webáruházakkal kapcsolatos fejlesztések, beállítások és tartalmak adminisztrálása az elsődleges feladatunk. Mindemmelt minden szaktudásunkat igénybe veheted a fejlődésed érdekében, így szívesen segítünk SEO-val, Marketinggel, PPC-vel vagy Tartalom gyártással kapcsolatos feladatokban is.

A tartalom feltöltés csomagjaink segítségével az általad átadott tartalmak korszerűen és gyorsan felkerülnek a WordPress weboldaladra, Prestashop vagy WooCommerce webáruházadra!

 

Néhány pontban összefoglalva a szolgáltatás keretében elvégezhető feladatok:

 • Fejlesztések, frissítések telepítése
 • Rendszer támogatás, szerverkörnyezet felügyelete
 • Tartalmak tervezése, gyártása
 • Grafikai elemek készítése, bannerek tervezése
 • Szövegírás, 
 • landing készítés
 • Sebesség optimalizálás, weboldal gyorsítás
 • SEO auditálás, SEO beállítások finomhangolása
 • Marketing feladatok koordinálása, elvégzése
 •  Tartalmak feltöltése (külön csomagok elérhetők)

Válassz egy Támogatás Csomagot:

WSC-Basic

Támogatási csomag
60 000 Ft /hónap
 • 5 óra / hónap