webáruház a jövőben

Ne késlekedjen: határtalan üzleti lehetőségek mindössze egy webböngészőnyi távolságra

Húsz évvel ezelőtt szinte csak natív szoftverek készültek, ma pedig egyre több programot érhetünk el kényelmesen a webböngészőnből. Ez pedig olyan Üzleti lehetőségek és üzleti célok megvalósulását vetíti előre, amelyre 5-10 évvel ezelőtt még gondolni se mertünk.

Néhány nappal ezelőtt újabb mérföldkőhöz érkezett a webes megjelenítés, és ismét nagyjából mindent elfelejthetünk arról, amit eddig a webböngészők határairól gondoltunk. Mert úgy tűnik nincsenek határok. A Mozilla és a Unity közös projektjében vázolta fel számunkra a jövőt, és az Unreal 4.7-es webre exportált motorja nem hagy kétséget afelől, hogy  a webböngészők sokkal többre képesek, mint azt eddig hittük.

Erre a vonatra érdemes az első állomáson felszállni

Mindig azok járnak a legjobban, akik a trendet nem csak elsőként észlelik, hanem azonnal meg is lovagolják. Láthattunk már erre számtalan példát az emberiség történelmében. Azon a piacon, ahol még nincsen komoly konkurenciaharc, nagyon könnyű érvényesülni, hatalmas profitot realizálni. Ehhez csak jókor kell lenni jó helyen, és nem szabad tétovázni.

 

Persze a játékosok most nagyon boldogok, hiszen a videóból látszik, hogy van spiritusz a WebGL-ben, amelyből jelenleg az 1.0-ás verzió érhető el, de gőzerővel zajlik a 2.0 fejlesztése. Számunkra viszont, akik az interneten szeretnénk értékesíteni a termékeinket, szolgáltatásainkat, tudásunkat, ez a technológia elhozhatja a paradicsomot. Néhány hónap, év alatt megsokszorozhatjuk az elérhető emberek számát, nagyságrendekkel javíthatjuk a konverziót, és így eddig elképzelhetetlen forgalomra, bevételre tehetünk szert. Ám csak akkor, ha nem hagyjuk, hogy szemfülesebb embertársaink megelőzzenek minket.

Az élethű bevásárló tereké, az interaktív felületeké, és a felhő alapú szolgáltatásoké a jövő

Nem lehet néhány mondatban összefoglalni, hogy a HTML5 rohamos fejlődése milyen üzleti lehetőségeket rejt magában. A felhő alapú szolgáltatások a határon túl már szinte természetes online eszköznek számít, nálunk viszont még mindig gyerekcipőben jár. Lehet, itthon még nem értették meg 100%-osan a felhő erejét. Pedig ezzel a szolgáltatással a végletekig finomhangolhatjuk, cégünk, vállalkozásunk működését, vagy nyújthatunk olyan értékteremtő szolgáltatást, amellyel emberek, cégek életét tehetjük sokkal könnyebbé, miközben mi töretlenül haladunk előre, elérve az összes üzleti célunkat.

Természetesen a webböngészőben rejlő lehetőségeket, a lélegzetelállító és villámgyors vizuális megjelenítést még számos területen kamatoztathatjuk. Mit szólna ahhoz, ha egy év múlva a vásárlók úgy válogatnának a termékei között, akárcsak egy bevásárlóközpontban? Mert a WebGL képes arra, hogy egy Ön által megálmodott, profik által lefejlesztett bevásárló térrel várja a látogatóit.

Eddig nem ismert módon javíthatná a konverziót!

Ösztönözze kellemes, halk muzsikával, személyes ajánlásokkal, akciókkal, interaktív megoldásokkal a vásárlást. Az eddig használt vevőszerző módszerek mellé tegyen oda még egy tucatot, és vásárlói nem csak többet fognak költeni Önnél, hanem elégedettebben is távoznak, és térnek vissza újra és újra.work-productivity

Mindenki számára elérhető

A webböngésző elévülhetetlen előnye, hogy szemben a natív megoldásokkal, az összes valamirevaló irodai gépen tökéletes megjelenítést, elérést biztosít. Nem kell lemondania érdeklődőinek egy részéről, azért mert nem rendelkeznek megfelelő számítógéppel. A webböngészőben rejlő lehetőségeket biztosan bárki kihasználhatja, és/vagy élvezheti.

Vannak olyan hullámok, amelyeket egyszerűen meg kell lovagolni. Használja ki Ön is, állítsa saját céljai, érdekei szolgálatába a webböngészők technológiai fejlődését!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 1 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .