Mobilra optimalizálás - olcsó okos telefonok

Olcsóbb okos telefonok – mobilra optimalizálás

Nem oly régen olvastam, – de tapasztalható is – hogy az okos telefonok “olcsóbb” árfekvésben erősen sokasodnak. Sőt annyira sok ilyen mobil lát napvilágot, hogy erről már cikkeznek is komoly hírportálok.

Néhány tízezer forintért is lehet okostelefonja: a szolgáltatók kínálata.

Induló vásárlási tanácsadó sorozatunk első részében a most kedvező áron megvehető okostelefonokat gyűjtöttük össze a hazai mobilcégek kínálatából. Szándékosan nem a legolcsóbb készülékekre törekszünk, ezek ugyanis nem feltétlenül számítanak a legjobb vételnek, inkább a remek ár-érték arányú mobilok felkutatására törekszünk. (a teljes cikk)

 

Ebből az következik, hogy a piacon ilyen tempóban növekvő internet böngészésre alkalmas okos telefonok miatt érdemes lenne minden honlap tulajdonosnak – igen neked is – azon, hogy mobilra optimalizált weblapot alakítson ki.

A mobilra optimalizálás a weboldalak fejlesztése során ha új weboldalt fejlesztünk, ma már alap követelmény (persze vannak kivételek). Azonban ha a meglévő weboldaladat mobilra optimalizálása sem lehetetlen vállalkozás.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz − három =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .