A flash halálához 1 lépéssel közelebb, temetünk szeptember 1-én

A flash rendszerű bannerek, és elemek eddig sem voltak gyorsak, és sokszor még biztonsági réseket is hagytak maguk mögött. A Google Chrome csapata ismét adott egy golyót a haldokló flash szívébe,
ugyanis szeptember 1 napjától kezdve – júniusi ígéretükhöz híven – a Chrome mint a világ egyik kedvenc böngészője minden flash alapú reklámot, elemet megállítva tölt be az oldalakon. Főként, ha a flash elem, „nem az oldal szerves részét képezi.”

no more flashMit is jelent mindez? A Chrome gyorsabb lesz… Remek, Remek, örvendezünk. Végre tovább bírja a laptopom akkumulátora, mert nem eszi a böngésző a ramot meg a procit.

Természetesen a javaslatuk is megvan, mit lehet kezdeni a rengeteg flash bannerrel ebben a cudar nehéz világban. Hát kérem, konvertáld át a flash banneredet HTML5 banneré. Ehhez természetesen a Google eszközt is biztosít. Sőt ha egy AdWords felületbe kerül betöltésre a flash bannered, akkor a Google AdWords ezt megteszi magától és teljesen automatikusan.

Így a flash nem tehet mást, mint csendesen elalszik, és mi kívánunk neki jó éjszakát. 🙂

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 4 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .