ingyenes stock fotó – 12 oldal ajánlata

Az UltraLinx által készített válogatásban 12 olyan oldalt találhatunk ahonnan teljesen díjmentesen lehet jó minőségű stock fotókat letölteni. Amikor egy új projektet tervezünk akkor a lehető legkevésbé számolunk azzal, hogyan fogunk tartalmat előállítani. Pedig a weboldal fejlesztés egyik legsarkalatosabb pontja a tartalom gyártás maga. Hiszen ezt a tartalom gyártást nem lehet csak úgy összecsapni 🙂 hanem bizony célszerű egy előre eltervezett marketing és kommunikációs stratégia mentén megtervezni a fonalat.

Azonban a tartalom gyártás egyik legfontosabb eleme, – még ha nem is gondolunk rá a kezdetekkor –  a képek, melyekhez jó minőségben hozzájutni néha elég költséges mulatság lehet. Pár ingyenes stock fotó beszerezhető ezekről az oldalakról.

Azonban ezekről az oldalakról aránylag könnyen lehet egész jó képeket letölteni: Magdeleine, Moveast, New Old Stock, SplitShire, GetRefe, Lock and Stock Photos,Startup Stock Photos, FancyCrave, Life of Pix, Jay Mantri, Picography, Foodie’s Feed.

ingyenes stock fotó

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 − hat =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .