Lexus légdeszka

Marty McFly ha ilyen légdeszka lett volna…

Avagy a Lexus bemutatta a Slide-ot.

Megérkezett a vissza a jövőbe filmek egyik nagy technikai vívmánya, a légdeszka. A Lexus bemutatta a világ első légdeszkáját. Alapvetően mágneses elven működik a légdeszka, és a folyékony nitrogén segít ebben. Spanyolországban építettek egy különleges pályát a légdeszka számára, és hát a profi deszkásoknak is kellet egy kis idő mire hozzászoktak a légdeszka működéséhez. Ahogy a most kiadott videón is látható igencsak estek keltek a srácok mire megszokták a légdeszka viselkedését. Nincs kerék, nincs súrlódás, cserébe viszont nem gond egy kis víz sem :). A légdeszka kereskedelmi forgalomba még nem kerül, ez egészen biztos. Azonban a tesztek alapján úgy vélik a készítők, hogy nem lehetetlen ezt sem elérni.

  

Azt biztosan leszögezhetjük, hogy a légdeszka után hamarosan jönnek még meglepő fejlemények a tudomány terén. Az egyik ilyen volt a Tesla legújabb találmánya. Az innovatív ötletek és megoldások a világot reméljük, jobbá teszik.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

8 − hat =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..