2023-08-03
Webáruház Indítás

Mennyibe kerül egy webáruház indítása? Így tervezd meg okosan!

Mennyibe kerül egy webáruház indítása? Így tervezd meg okosan! Ha saját webáruházat szeretnél indítani, érdekel téged, hogy milyen költségekkel kell számolnod. A webshop indítása nem csupán egy technikai feladat, hanem egy üzleti döntés, amit alaposan meg kell tervezni és kalkulálni.
2015-10-26
Webstartconsulting.hu - webáruház és weboldal készítés örökélet garanciával!

Mit tegyél, ha minden elkészült, azaz kész a webáruház?

Mit tegyél, ha minden elkészült? Indítsd el a marketing gépezetet, azaz irányítsd és hozd a látogatót a webáruháadba. Természetesen a Google nagy segítségedre lesz, de ne ábrándozz gyors sikerről, mert a keresőben előre kerülni idő. Méghozzá nem is kevés idő, így olyan megoldásokat kell találnod, amelyek egyből releváns látogatókat hoznak a webáruházadba
2015-10-19
weboldal felújítás

Közel 4 heti munka végén… Majdnem kész egy webáruház

4 héttel a munka megkezdését követően elkészült a teszt verzió, a webáruház fejlesztés a tesztelési fázisba ért. Az elkészült számlázó rendszer integrációt kezdtük tesztelni, és közel 1-2 hét finomhangolás után kijelenthettük, a termékek hibátlanul felkerülnek a webáruházba. A webáruház adminisztrációs felületén lehet velük tovább dolgozni. A tesztelési fázisban kiderült még néhány turpisság, de ezeket sikerült megoldani. Vagy részünkről született megoldás, vagy a számlázó és készletnyilvántartó rendszer fejlesztői részéről.
2015-10-13
Webstartconsulting.hu - webáruház és weboldal készítés örökélet garanciával!

Az első lépések, megszületik a webáruház

Az ajánlat kiadását követően Péter megrendelte a munkálatokat egy késő tavaszi délután. Az első lépésünk a webáruház alaprendszerének kialakítása volt. Ebben a fázisban kialakult, hogyan fog kinézni. A költséghatékonyság jegyében nem grafikussal terveztettünk webáruházat, hiszen így a költségek ugrásszerűen megnőttek volna. Ezt a legtöbb esetben magyar kis és közepes vállalkozások nem tudják megfizetni, de ezzel azt gondolom nincs is nagyobb baj.
2015-10-08
Webstartconsulting.hu - webáruház és weboldal készítés örökélet garanciával!

Új hűsítő webáruház születése a nyári melegben

A mostani cikksorozatban egy webáruház születését mutatjuk be lépésről lépésre, egy egész cikksorozatot szánva a témának. Bízom benne, hogy számodra is sok hasznos információt találsz benne, és ha ilyesmire adod a fejed, akkor hasznodra válik mindez. A cikksorozat végére látni fogod a legnagyobb feladatokat és ráébredsz arra, miért fontos, hogy ezen az úton egy szakember végig kísérjen, hogy elkerüld a buktatókat. Megmutatjuk neked, hogy mire figyelj oda, ha webáruház fejlesztésbe kezdesz.
2015-03-23
Webáruház készítés

7 szempont, amelyet fontolj meg webáruház nyitás előtt

Gondoltál már arra, hogy de jó lenne nyitni egy boltot a sarkon, és ott kiváló kínálattal várni a betérőket? Biztosan, hiszen a legtöbb ember fejében megfordul ez a gondolat. Utána is számoltál esetleg a költségeknek? Ugye, hogy a felénél elment a kedved az egésztől… pedig nem kell lemondanod az álmairól, mert van megoldás.

Add meg a számod, visszahívunk:

Szakértőnk rád vár.

Hívj most, előzd meg versenytársaid.