2017-04-17
Webáruház felújítás

Webáruház felújítás – miért és hogyan?

A következő sorokban arra próbálunk röviden rávilágítani, hogy a webáruház felújítás ma már nem halogatható, legfőképpen akkor ha a következő állítások igazak a saját webáruházadra. Nem is egy, hanem egyből 2 konkrét példán keresztül mutatjuk be az okokat s indokokat.
2016-05-20
Webáruház fejlesztés

Megújult egy Magento webáruház

Érkezett egy felkérés, miszerint egy Magento webáruházat szeretne a tulajdonosa mobilra optimalizálni, vagyis responzive designt készíteni hozzá. A webáruház, a Magento Community Edition alapjaira épült még 2012-ben, és azóta sem nyúlt hozzá senki...
2016-02-20
Webáruház készítés

Webáruház készítés vagy webáruház bérlés?

Webáruház készítés, webáruház bérlés, melyik jó neked? Ez komoly döntés, most elválik, hogy a webáruház bérlés vagy webáruház készítés mellett teszed le a voksod. Ezen - kijelenthetjük stratégiai - döntések sorozata határozza meg a következő 2-3 éved sikerességét is.
2015-10-26

Mit tegyél, ha minden elkészült, azaz kész a webáruház?

Mit tegyél, ha minden elkészült? Indítsd el a marketing gépezetet, azaz irányítsd és hozd a látogatót a webáruháadba. Természetesen a Google nagy segítségedre lesz, de ne ábrándozz gyors sikerről, mert a keresőben előre kerülni idő. Méghozzá nem is kevés idő, így olyan megoldásokat kell találnod, amelyek egyből releváns látogatókat hoznak a webáruházadba
2015-10-19
weboldal felújítás

Közel 4 heti munka végén… Majdnem kész egy webáruház

4 héttel a munka megkezdését követően elkészült a teszt verzió, a webáruház fejlesztés a tesztelési fázisba ért. Az elkészült számlázó rendszer integrációt kezdtük tesztelni, és közel 1-2 hét finomhangolás után kijelenthettük, a termékek hibátlanul felkerülnek a webáruházba. A webáruház adminisztrációs felületén lehet velük tovább dolgozni. A tesztelési fázisban kiderült még néhány turpisság, de ezeket sikerült megoldani. Vagy részünkről született megoldás, vagy a számlázó és készletnyilvántartó rendszer fejlesztői részéről.
2015-10-13

Az első lépések, megszületik a webáruház

Az ajánlat kiadását követően Péter megrendelte a munkálatokat egy késő tavaszi délután. Az első lépésünk a webáruház alaprendszerének kialakítása volt. Ebben a fázisban kialakult, hogyan fog kinézni. A költséghatékonyság jegyében nem grafikussal terveztettünk webáruházat, hiszen így a költségek ugrásszerűen megnőttek volna. Ezt a legtöbb esetben magyar kis és közepes vállalkozások nem tudják megfizetni, de ezzel azt gondolom nincs is nagyobb baj.
2015-10-08

Új hűsítő webáruház születése a nyári melegben

A mostani cikksorozatban egy webáruház születését mutatjuk be lépésről lépésre, egy egész cikksorozatot szánva a témának. Bízom benne, hogy számodra is sok hasznos információt találsz benne, és ha ilyesmire adod a fejed, akkor hasznodra válik mindez. A cikksorozat végére látni fogod a legnagyobb feladatokat és ráébredsz arra, miért fontos, hogy ezen az úton egy szakember végig kísérjen, hogy elkerüld a buktatókat. Megmutatjuk neked, hogy mire figyelj oda, ha webáruház fejlesztésbe kezdesz.
2015-03-23
Webáruház készítés

7 szempont, amelyet fontolj meg webáruház nyitás előtt

Gondoltál már arra, hogy de jó lenne nyitni egy boltot a sarkon, és ott kiváló kínálattal várni a betérőket? Biztosan, hiszen a legtöbb ember fejében megfordul ez a gondolat. Utána is számoltál esetleg a költségeknek? Ugye, hogy a felénél elment a kedved az egésztől… pedig nem kell lemondanod az álmairól, mert van megoldás.

Add meg a számod, visszahívunk:

Szakértőnk rád vár.

Hívj most, előzd meg versenytársaid.