2023-08-28
Termékek kategorizálása

Termékek kategorizálása? Megmutatjuk a legfontosabb alapelveket, hogy hogyan kategorizáld helyesen a termékeidet egy webáruházban!

Amikor elkezded építeni vagy átalakítani egy webáruházat, az egyik legfontosabb dolog, amit fontolóra kell venned, az a termékek kategorizálása. A megfelelő kategorizálás nem csupán a vásárlói […]
2015-10-26
Webstartconsulting.hu - webáruház és weboldal készítés örökélet garanciával!

Mit tegyél, ha minden elkészült, azaz kész a webáruház?

Mit tegyél, ha minden elkészült? Indítsd el a marketing gépezetet, azaz irányítsd és hozd a látogatót a webáruháadba. Természetesen a Google nagy segítségedre lesz, de ne ábrándozz gyors sikerről, mert a keresőben előre kerülni idő. Méghozzá nem is kevés idő, így olyan megoldásokat kell találnod, amelyek egyből releváns látogatókat hoznak a webáruházadba
2015-10-13
Webstartconsulting.hu - webáruház és weboldal készítés örökélet garanciával!

Az első lépések, megszületik a webáruház

Az ajánlat kiadását követően Péter megrendelte a munkálatokat egy késő tavaszi délután. Az első lépésünk a webáruház alaprendszerének kialakítása volt. Ebben a fázisban kialakult, hogyan fog kinézni. A költséghatékonyság jegyében nem grafikussal terveztettünk webáruházat, hiszen így a költségek ugrásszerűen megnőttek volna. Ezt a legtöbb esetben magyar kis és közepes vállalkozások nem tudják megfizetni, de ezzel azt gondolom nincs is nagyobb baj.
2015-10-08
Webstartconsulting.hu - webáruház és weboldal készítés örökélet garanciával!

Új hűsítő webáruház születése a nyári melegben

A mostani cikksorozatban egy webáruház születését mutatjuk be lépésről lépésre, egy egész cikksorozatot szánva a témának. Bízom benne, hogy számodra is sok hasznos információt találsz benne, és ha ilyesmire adod a fejed, akkor hasznodra válik mindez. A cikksorozat végére látni fogod a legnagyobb feladatokat és ráébredsz arra, miért fontos, hogy ezen az úton egy szakember végig kísérjen, hogy elkerüld a buktatókat. Megmutatjuk neked, hogy mire figyelj oda, ha webáruház fejlesztésbe kezdesz.
2015-03-23
Webáruház készítés

7 szempont, amelyet fontolj meg webáruház nyitás előtt

Gondoltál már arra, hogy de jó lenne nyitni egy boltot a sarkon, és ott kiváló kínálattal várni a betérőket? Biztosan, hiszen a legtöbb ember fejében megfordul ez a gondolat. Utána is számoltál esetleg a költségeknek? Ugye, hogy a felénél elment a kedved az egésztől… pedig nem kell lemondanod az álmairól, mert van megoldás.

Add meg a számod, visszahívunk:

Szakértőnk rád vár.

Hívj most, előzd meg versenytársaid.